19. jul, 2017

Kattsjalen sprids över världen

I sommar har det varit lite slött med min stickning. Jag har liksom inte haft ro till att plocka upp stickningen när jag slagit mig ner. Tråkigt nog har jag hamnat framför meningslöst spelande på datorn, typ Candy Crash Blinkar Men jag kanske har behövt lugna hjärnan och inte tänka på mönster och beskrivingar ett tag för nu börjar den arbeta med färger igen. Nu väntar jag med spänning på vad "huvudkontoret" ska hitta på, för det vet jag aldrig. 

 

 

 

 

Men lite har jag stickat i sommar. Just nu håller jag på med sista kattraden av tio på en ny Kattsjal - Sudderudden. Den är beställd och ska levereras redan nästa vecka, så nu måste stickorna hanteras med racerfart. 

Appropå Sudderudden, så har den börjat spridas över världen Ler stort

Jag märkte att besökssiffrorna här på bloggen började ticka fort. Jag blev förvånad och sökte anledningen och hittade en grupp på Facebook som heter We like knitting 

Där delar admin. bilder och länkar till mönsterbeskrivningar. Gå in där för där kan man få jättemånga tips och idéer.

We like knitting hade delat min länk till kattsjalen på min blogg 2 ggr (2 inlägg) Just nu, idag, har den delats 400 gånger och har 1337 gillamarkeringar - det är RIKTIGT göörskoj ! 

Tanken att det sitter stickare lite överallt i världen och stickar på min Sudderudden är sanslöst galen!