5. maj, 2017

Strumpor i Sockz, styvmorsvioler och bokkubb

Strumpor kan man aldrig få för många av, eller hur?

Eftersom jag är mitt emellan 2 större stickprojekt tänkte jag koppla av med lite sockstickning.

Detta klatschiga gröna garn finns hos Falkgarn och heter Socks. Det är ett superwashgarn i 75% ull och 25% polyamide. Jag har aldrig stickat i detta garn och jag tycker om det. Det finns i 10 oika färgval. 

Jag stickar utefter Falkgarns egna gratismönster för sockor med högt skaft. Enda förändring jag gör är att jag stickar hela skaftet i resårstickning för att jag tycker bäst om när strumpor sitter åt över vaden. Jag ska sticka klar en strumpa och återkommer med passform mm när den är färdig.

 

Enligt prognos ska vädret stå sig tills i morgon, sedan ska det bli lite kallare igen. Så passa på att njut !!

Tidigt tidigt i morse då hunden och jag tog en härlig morgonpromenad passerade vi detta hav av Styvmorsvioler. Jag blev nästan lite sentimental en stund där i gräset, för jag kom att tänka på att de brukade blomma så här års hemma hos mormor och morfar. Underbart vackra är de i sin enkelhet.

 

En annan trevlig nyhet är att nu har Bokklubben Livsenergi min bok "Susanne sjalar" i sitt sortiment. Otroligt roligt !!! 

En spännande bokklubb för sinne, kropp och själ, som de beskriver sig själva. Och titta på bilden nedan där de presenterar sina boknyheter.

Susannes sjalar har fått väldigt gott sällskap!!

Jag var tvungen att ta en Print screen för att visa och minnas. CoolCoolCool